Mediji o nama

 

Mediji o nama - Intervencije

13.07.2018

Ne ispaljujte rakete put Marjana

Neposredno nakon završetka nogometne utakmice Hrvatska - Engleska uslijed slavlja navijača došlo je do ispaljivanja rakete koja je doletjela među stabla unutar zaštićenog područja parkšume Marjan.

Mediji o nama-Ostalo

11.07.2018

Dajte im da napokon gledaju tekmu u miru

Oprezno s pirotehnikom i bakljama, danas upozoravaju i iz Vatrogasne prostojbe Zagreb uz šaljivi video koji su objavili na svojim Facebook stranicama.

Mediji o nama-Ostalo

11.07.2018

Stylianides: Hrvatski sustav borbe protiv požara je odličan

Mehanizam Unije za civilnu zaštitu - Zaštita u službi građana naziv je konferencije koju je u Splitu jučer organizirala europarlamentarka Željana Zovko, a na kojoj su se okupili relevantni akteri iz ovog područja.

Mediji o nama - Intervencije

11.07.2018

4 požara na području Solina

Tijekom odigravanja utakmice polufinala Svjetskog prvenstva, zbog paljenja raketa došlo je do više požara u Solinu

Mediji o nama-Ostalo

10.07.2018

Vatrogasci upozoravaju navijače

Prema organizatoru bakljade koja je izazvala požar na otoku Galešnjaku upućen je optužni prijedlog sukladno Zakonu o zaštiti požara, potvrdio je za Morski.hr glasnogovornik zadarske policije Elis Žodan.

Mediji o nama-Ostalo

09.07.2018

Vatrogasci pozivaju navijače na oprez

Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ) preporuča navijačima da bodre našu reprezentaciju bez korištenja pirotehničkih sredstava jer je požarna sezona u tijeku, a ispaljena raketa ili drugo pirotehničko sredstvo može brzo zapaliti suho raslinje, zato poručuju - "Slavimo uz Vatrene, ali bez požara".

Mediji o nama-Ostalo

09.07.2018

Vatrogasci poručuju: Srce je vatreno-navijajmo pametno!

Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ) preporuča navijačima da bodre našu reprezentaciju bez korištenja pirotehničkih sredstava jer je požarna sezona u tijeku, a ispaljena raketa ili drugo pirotehničko sredstvo može brzo zapaliti suho raslinje, zato poručuju - "Slavimo uz Vatrene, ali bez požara".

Mediji o nama-Ostalo

09.07.2018

Vatrogasci pozvali navijače na oprez

Dok Hrvatsku trese nogometna groznica zbog reprezentacije koja je ušla među četiri najbolje na svijetu, Hrvatska vatrogasna zajednica upozorava: Srce je vatreno, ali navijajmo pametno!

Mediji o nama-Ostalo

09.07.2018

Vatrogasci izdali preporuku za navijače

Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ) preporučuje navijačima da bodre našu reprezentaciju bez korištenja pirotehničkih sredstava jer je požarna sezona u tijeku, a ispaljena raketa ili drugo pirotehničko sredstvo može brzo zapaliti suho raslinje, zato poručuju - "Slavimo uz Vatrene, ali bez požara"

Mediji o nama-Ostalo

09.07.2018

FESB-ove kamere otkrivaju požar

Dalmatinski vatrogasci dobili su važnog pomagača u ranom otkrivanju i praćenju požara otvorenog prostora zahvaljujući inteligentnom sustavu za videonadzor i rano otkrivanje šumskih požara.

Mediji o nama - Intervencije

09.07.2018

Cigaretom zapalio gorivo

Da opreza nikad dosta, govori i ovaj događaj iz Malog Bukovca. Naime, 24-godišnjaku je ispala cigara na gorivo koje je pretakao te je tako uzazvao požar gospodarskog objekta.

Mediji o nama-Ostalo

09.07.2018

Vatrogasci savjetuju: Oprezno s pirotehnikom

Hrvatska vatrogasna zajednica (HVZ) preporučuje navijačima da bodre našu reprezentaciju bez korištenja pirotehničkih sredstava jer je požarna sezona u tijeku, a ispaljena raketa ili drugo pirotehničko sredstvo može brzo zapaliti suho raslinje, zato poručuju - "Slavimo uz Vatrene, ali bez požara".

Mediji o nama-Ostalo

06.07.2018

Zbog bakljade za Vatrene zapalili Galešnjak

Skupina navijača je na otoku Galešnjak  napravila bakljadu kako bi dali potporu hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji, ali su izazvali požar, koji je brzo ugašen.

Mediji o nama - Intervencije

04.07.2018

Vrući auspuh krivac za požar ječma i pšenice

Tri požara na otvorenom prostoru izbila su u ponedjeljak u poslijepodnevnim i večernjim satima u Vukovarsko-srijemskoj županiji. Dva od tri požara izbila su za vrijeme obavljanja poljoprivrednih radova.

Mediji o nama-Ostalo

03.07.2018

16 novih vozila za vatrogasce

Ministarstvo gospodarstva predalo je 16 novih autocisterni  na korištenje vatrogascima.

Mediji o nama-Ostalo

02.07.2018

Onečišćenje Raškog zaljeva treba služiti kao upozorenje

O problemu onečišćenja Jadrana te angažmanu službi pri sanaciji oničešćenja, za Zadarski list govori Vedran Martinić, ravnatelj ATRAC-a, Jadranskog edukativno-istraživačkog centra za reagiranja na iznenadna onečišćenja mora.

Mediji o nama-Ostalo

30.06.2018

Kod Vinkovaca izgorjela farma svinja

U požaru na svinjogojskoj farmi PIK-a Vinkovci u Andrijaševcima, uginulo je oko 10000 krmača i prasadi. Požar su gasili vatrogasci JVP-a Vinkovci i lokalnih DVD-ova.

Mediji o nama - Intervencije

28.06.2018

Iskra iz kombajna zapalila pšenicu

Kod Male Kopanice izgorjele su dvije parcele s pšenicom, nakon što je iskra iz kombajna izazvala požar.

Mediji o nama-Ostalo

27.06.2018

Ukrao vatrogasno vozilo i izazvao prometnu nesreću

Tijekom održavanja Astrofesta u Tićnu kod Višnjana u noći 22. lipnja nepoznata je osoba ukrala službeno vatrogasno vozilo Mahindra u vlasništvu DVD-a Plamen iz Višnjana, a potom njime izazvala prometnu nesreću, napustila vozilo i pobjegla.

Mediji o nama - Intervencije

26.06.2018

Putnički brod umalo završio na dnu Dunava

Brzom združenom intervencijom baranjskih vatrogasaca i članova posade broda, u subotu je, na 25. kilometru Dunava, spriječena havarija manjeg mađarskog putničkog broda koji se kretao prema luci mađarskog grada Baje.