Gradonačelnik Piletić istaknuo je da će „ljudima koji su nebrojno puta gasili požare i pomagali drugima u nevolji“ Grad pomagati i dalje

Ključeve vatrogasnih kombi vozila predstavnicima DVD-a uručili su gradonačelnik Novske Marin Piletić i predsjednik Vatrogasne zajednice Grada Novske Miroslav Zrinski. - Ovo je nastavak opremanja naših Dobrovoljnih vatrogasnih društava, a nabavkom kombi vozila za DVD Novsku, Kozarice i Plesmo, svako društvo sada ima kvalitetno vozilo za rad i prijevoz članova  rekao je Miroslav Zrinski. Gradonačelnik Piletić istaknuo je da će „ljudima koji su nebrojno puta gasili požare i pomagali drugima u nevolji“ Grad pomagati i dalje, a na doniranim vozilima zahvalio je predsjednik DVD Novska Draško Vuković.

- Uz  pomoć Grada Novske i vlastitim sredstvima, tijekom ove godine smo uredili prostorije DVD Novska, postavljena su velika garažna vrata u zgradi, a nedavno smo pored stare zgrade, legaliziranjem nove zgrade Vatrogasnog doma, postali jedinstveni Vatrogasni dom - rekao je Vuković.

https://lokalni.vecernji.hr/zupanije/nova-kombi-vozila-za-dvd-e-18185

Lokalni.vecernji.hr, 7. siječnja 2020.