Najbolji vatrogasci Solina za 2019. godinu su Ante Maleš i Vlatko Džaja

U prigodi obilježavanja blagdana svetog Florijana zaštitnika vatrogasaca, tradicionalno su uručene nagrade za najbolje vatrogasce Grada Solina u 2019. godini.

U ime Grada Solina najboljim solinskim vatrogascima nagrade je uručio Ilija Kokeza, voditelj solinskog Odsjeka za šport, kulturu, tjelesnu i tehničku kulturu, udruge i poslove zaštite i spašavanja i to dvojici vatrogasaca, jednom iz DVD-a „Solin“ i drugom iz DVD-a „Vranjic“, koji su odlukom svojih kolega, ponijeli nagradu najboljih u 2019..

Ispred DVD-a „Solin“ nagradu je dobio Vlatko Džaja, a ispred DVD-a „Vranjic“ za najboljeg vatrogasca u 2019. godini proglašen je Ante Maleš.

Hrabri ljudi, naši solinski vatrogasci zahvalili su se Gradu Solinu na konstantnoj potpori kao i na održavanju tradicije dodjele nagrade vatrogascima, a koja im predstavlja dodatni poticaj i priznanje za njihov rad.

Gradonačelnik Dalibor Ninčević je svim vatrogascima čestitao blagdan njihova zaštitnika, a dvojici najvatrogasaca u ime Grada Solina predane su zahvalnice i novčane nagrade u iznosu od po 2.500 kuna.

http://www.solin.hr/index.php/novosti-aktualno-solin/item/6205-povodom-sv-florijan-nagradeni-najbolji-solinski-vatrogasci

Solin.hr, 6. svibnja 2020.