Tvrtka Supera moć d.o.o. donirala je Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici više od 7. 000 bočica osvježavajućeg pića.

U uredu Hrvatske vatrogasne zajednice 26. kolovoza održana je kratka prezentacija vezana za donaciju osvježavajućeg pića Higher hrvatskim vatrogascima. Prezentaciji, koju je održao predstavnik tvrtke Supera moć Miran Crnošija, prisustvovali su glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković i tajnik Operativno-tehničkog stožera Mario Starčević.

„Ovo piće je novi proizvod na hrvatskom tržištu, a radi se o inovativnom napitku koji u sebi nema kofeina niti šećera, a samim time je i bez kalorija“, objasnio je Crnošija i dodao kako se energetski učinak postiže isključivo zahvaljući prirodnim sastojcima: voću, maku i ginsengu. „A upravo imajući na umu napore kojima su vatrogasci izloženi, osobito tijekom požarne sezone, odlučili smo im darovati ovaj hrvatski proizvod čija je receptura izvorno hrvatska“.

Glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković rekao je nakon održane prezentacije: „Ovo je hvalevrijedna akcija, a piće je već podijeljeno po županijama i u ime vatrogasaca mogu reći da je naišlo na jako dobar odjek“, te se zahvalio na donaciji u ime Hrvatske vatrogasne zajednice.

Na kraju prezentacije zaključeno je kako je ova donacija tek početak suradnje koja će se nastaviti i u budućnosti.