VZŽ Primorsko-goranske županije i Hrvatska vatrogasna zajednica organiziranju tečaj za osposobljavanje vatrogasaca za spašavanje s visina i iz dubina - prijavnica

Sukladno godišnjem planu osposobljavanja vatrogasnih kadrova Vatrogasna zajednica Primorsko-goranske županije i Hrvatska vatrogasna zajednica organiziranju tečaj za osposobljavanje vatrogasaca za spašavanje ugroženih osoba sa visina i iz dubina. Tečaj će se održati od 27. veljače do 02. ožujka 2012. godine, u trajanju od 5 radnih dana. Na koncu osposobljavanja polaznici polažu ispit koji se sastoji iz pismenog i praktičnog dijela. Kako je započeo program prekvalifikacije polaznika Vatrogasne škole smještaj polaznika nije moguće osigurati u vatrogasnom domu Vežica. Za polaznike je osiguran priručnik za praćenje nastave. Polaznicima smo u mogućnosti osigurati i prehranu u iznosu od 50,00 kuna po osobi.

Cijena osposobljavanja jednog polaznika za prvi stupanj – SDV I., iznosi 1.500,00 za jednotjedni tečaj. Najveći dopušteni broj polaznika iznosi 16 kandidata. Prijave za tečaj poslati na priloženoj prijavnici najkasnije do 22.02.2012. godine na adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili na telefaks 051/339-894.

Originalni dopis
Prijavnica za tečaj