Početak događanja: 31-08-2019 08:00
Završetak događanja: 31-08-2019 12:00

Na 2. Memorijalni uspon vatrogasaca Bikčevićevom stazom kao znak sjećanja na Kornatsku tragediju, 30.08.2007., u kojoj je smrtno stradalo 12 vatrogasaca, dobrodošli su svi dobrovoljni i profesionalni vatrogasci.

Ne to nije utrka, i ne nije najbitnije biti prvi gore.
Nema kotizacije, nema nikakve posebne organizacije. Prijedlog je da se svi zajedno na taj način prisjetimo toga dana odnosno naših dragih preminulih vatrogasaca...

Molimo vas da svi vi koji ćete nam se pridružiti budete odjeveni u vatrogasni kombinezon, vatrogasne čižme za šumske požare, te vatrogasnu kacigu. Ukoliko isto nemate dođite u radnoj vatrogasnoj uniformi.

Kreće se 31.08.2019., subota, točno u 8.00 s parkirališta na Bliznecu, gdje je početak Bikčevićeve staze ... nikog se ne čeka. Nema prijava, odjava, niti organizatora. Jednako tako sve što mislite da vam putem treba, npr. voda, istu si trebate sami osigurati. Hodamo do Puntijarke, tamo pijemo kavu/sok/vodu svatko o svom trošku, a potom se vraćamo nazad od kuda smo krenuli.
Obzirom da subotom zna biti gužva na parkiralištu Bliznec, savjetujemo vam da dođete malo ranije.

Molimo vas da dostojno nosite uniformu, da za vrijeme samog uspona ne konzumirate alkohol, te se ponašate u skladu s pravilima struke.

Podijelite obavijest kako bi nas bilo što više, a na fcb stranici potvrdite dolazak da znamo okvirno koliko nas bude.

"Činite dobro i onda kada nitko ne gleda!"

Vatrogasci Zagreb

Izvor: https://www.facebook.com/events/2361769834063286/