Početak događanja: 22-06-2019 02:00
Završetak događanja: 22-06-2019 02:00

2. NAŠIČKI „ VATROGASNI CENER“

NAJAVA UTRKE

URT „ Nexe Team“ Našice prijatelj je vatrogastva i DVD-a Našice i zajednički podupiru sve projekte te je sasvim logična ideja da se organizira 2. Našički „Vatrogasni cener“ sa ciljem promidžbe vatrogastva ali i trčanja kao zdravog načina života.
Prošlogodišnja utrka okupila je oko 100-tinjak trkača i ocjenjena je kao izuzetno uspješna kako u organizacijskom smislu tako i ponudi koju je utrka ponudila.
Ove godine iz tehničkih razloga utrku smo izmjestili te se starta na tzv. „ auto-poligonu“ i trči se makadamskom stazom kroz pitome hrastove slavonske šume zvane „ Palićevac“ koje nude neočekivane uspone tako da trka nudi neopisiv osjećaj slobode i užitka trčanja u prirodi. Našički trkači po preporuci trenera URT „ Nexe Team“ ovu stazu često koriste kao pripremu za utrke tako da je kvaliteta iste dokazana.

Opis staze 2. Vatrogasnog cenera:
Staza je duzine 11.4 km, sa visinskom razlikom 143m+/- za savladati. Staza je generalno blago valovita s dva brda na 5. i 8. kilometru dužine od 1km. Ostatak staze je ravan s naglaskom na blagu nizbrdicu, te na 10.km jača nizbrdica duljine 900m. Zadnjih 1000m je potpuno ravno. Dužinom cijele staze je fini makadamski put i prekrasna šumska priroda.

Nudimo Vam tri okrijepne stanice sa iso-tonicom, cedevitom, coca- colom, bananama, narančama a naravno u ponudi je i voda.
Po povratku, predajom na uvid startnog broja dobiti će te jedno piće besplatno po izboru uz neobilazni slavonski čobanac specijalitet ovih krajeva ali nismo zaboravili ni trkače vegane i vegetarijance tako da ćemo i za njih osigurati obrok.
Dužina staze : 11,40 km limit 02,00 sati
Vrijeme početka : Našice 22.06.2019. 17.00 sati
Start : Auto-poligon Našice , Ulica Mojmir (put za Mojmir)

Cijena: 110,00 kuna
STARTNI PAKET:
Dry Skin majica, startni broj, mjerenje vremena s obradom u realnom vremenu, korištenje okrjepe na stazi, ručak- pivo / sok, ručak za vegane, kamera za cilj, snimanje dronom

NAGRADE:
Pehari, umjetničke slike i medalje za najbolje, te digitalne diplome za sve sudionike

Rok za prijave 10.06.2019. ili do ispunjene kvote od 200 sudionika.

Posebna kategorija su vatrogasci pa prilikom prijave pored prezimena stavite naznaku ( vatrogasac)


PRIJAVITI SE MOŽETE NA POVEZNICU
http://www.gbt-running.com/event/91?fbclid=IwAR0UKXNhi1koD6FxoHogNnDLVuW7vX6GFnWQI0-UFNQzk3kHven52SAI-LM