Hrvatska vatrogasna zajednica organizira 10. jesenski stručni skup koji će se ove godine održati u Tuheljskim Toplicama (Terme Tuhelj), 23.listopada 2019. Cilj je skupa stručno usavršavanje i razmjena iskustava vatrogasaca.

OBAVIJEST IZLAGAČIMA:

Pozivaju se izlagači da iskoriste priliku kratke prezentacije (oko 5 min) proizvoda i usluga našim gostima kao zadnje predavanje stručnog skupa.

***

U pripremi su sljedeće teme:
- novosti iz prijedloga novog Zakona o vatrogastvu
- novosti u informatičkim aplikacijama Hrvatske vatrogasne zajednice
- financiranje vatrogastva iz fondova Europske unije u razdoblju 2021.-2027.
- provedba postojećih EU projekata e-HVZ i ENRAS.
- velike vatrogasne intervencije tijekom 2019. godine u Republici Hrvatskoj
- e-Račun
- ostale novosti i tehnička dostignuća iz područja vatrogastva
- izložba vatrogasne opreme i tehnike

Pozivamo zainteresirane autore da svojim radom sudjeluju na stručnom skupu. Naziv i sažetak rada treba dostaviti najkasnije do 19. rujna 2019. na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..
Radovi će se odabrati na temelju sažetka. Odabrani radovi će se honorirati sklapanjem ugovora o autorskom djelu. Predavanja će se prenositi uživo internetom: YouTube kanal HVZ-a
Za sudjelovanje na skupu ne plaća se kotizacija (izuzev proizvođača i dobavljača vatrogasne opreme i tehnike), niti troškovi coffee break-a.

Kotizacija za izložbeni prostor proizvođače i dobavljače vatrogasne opreme i tehnike iznosi:
1.000 kn za 10 m2 prostora s 2 stola
2.000 kn za izložbeni prostor do 20 m2 s 4 stola i/ili vatrogasno vozilo ispred hotela

 Sudionici i izlagači na stručnom skupu u Tuheljskim Toplicama trebaju se prijaviti:

  1. Hrvatskoj vatrogasnoj zajednici putem ovog web obrasca. Zadnje prijave se primaju do 15.10.2019. godine.
  2. u slučaju smještaja u hotelu dodatno preko ove prijavnice do 10. listopada 2019. ili do popune kapaciteta hotela (cijene smještaja naznačene u prijavnici)

Samostalni ručak (bez rezervacije smještaja) nakon stručnog skupa može se rezervirati putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. po cijeni od 110 kn (uključeno jedno piće po izboru).

Informacija za smještaj šatora u kampu Vita u okviru Tuheljskih toplica (prema potrebi): cijena parcele za šator je 19,00 eur po danu, a doplata ako bi netko noćio u njemu je 10,00 eur po osobi i danu - prijava putem emaila Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Tajnik
Operativno-tehničkog stožera
Hrvatske vatrogasne zajednice
Mario Starčević