U vojarni “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku u petak, 24. travnja 2020. godine održat će se radni sastanak sastavnica sustava domovinske sigurnosti o poduzetim aktivnostima vezanim za Protupožarnu sezonu 2020., te pripremama za drugu sjednicu Koordinacije sustava domovinske sigurnosti i međuresornu vježbu “Sigurnost”.

Sastanku će nazočiti potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, načelnik Glavnog stožera OS RH admiral Robert Hranj, zapovjednik Zapovjednog operativnog središta GS OS RH brigadni general Krešo Tuškan, glavni vatrogasni zapovjednik Slavko Tucaković i županijski vatrogasni zapovjednici.

U sklopu radnog posjeta Zemuniku, ministar Krstičević sa suradnicima posjetit će 855. protupožarnu eskadrilu, nakon čega su predviđene izjave za medije.

Pozivamo zainteresirane predstavnike medija za izjave za medije da dođu u vojarnu “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku u petak, 24. travnja do 11.00 sati te da svoj dolazak najave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., najkasnije do četvrtka, 23. travnja 2020. do 16.00 sati.

Prijava treba sadržavati ime i prezime, status (novinar/fotograf/snimatelj) naziv medija, broj osobne ili novinarske iskaznice te broj mobitela.